Medarbejdere

Anders Damsgaard
Lagerchef

Anders er en erfaren herre i faget og er nærmest vokset op i autobranchen. Anders er systematisk og har styr på hvad der skal ligge på hylderne. Han har det overordnede ansvar for alle afdelingers lagre og befinder sig i afdelingen hvor hovedlageret findes. Anders har et lunt og smittende humør.

Telefon: 96317571
Keld Johansen
Reservedelsekspedient

Keld taler i telefon hele dagen, hvor han servicerer kunder i det ganske land især med diesel reservedele og komponenter. Keld har gennem årene fået en enestående ekspertise og sammen med sit smittende humør sikrer han den bedst tænkelige betjening.

Telefon: 96317576
Jannie Obitsø Petersen
Reservedelsekspedient

Jannie skiftede til Nordjysk Diesel-Elektro i 2016 fra autobranchens største grossist FTZ. Jannie er blæksprutten på reservedelslageret, hun samler trådene og håndterer flere af de administrative opgaver samtidig med hun servicerer kunder og vores egne mekanikere.

Telefon: 96317586
Sebastian Thompson
Værkstedschef

Sebastian har haft sin opvækst ved Mercedes inden han skiftede til Nordjysk Diesel-Elektro. Her har han taget systemtekniker uddannelsen ved Bosch og har et utroligt know-how inden for diagnose og fejlfinding på både benzin- og dieselkøretøjer. Sebastian er manden der løser de udfordringer du må have!

Telefon: 96317570
Michael Bertelsen
Værkfører

Michael har haft sin opvækst ved Citroën og har ansvaret for auto- og elværkstedet hos Nordjysk Diesel-Elektro. Michael er ekstremt engageret og arbejder målrettet og systematisk på at få alle de daglige opgaver til at løse sig. Michael har et meget venligt og humoristisk væsen.

Telefon: 96317585
Daniel Tvorup Træholt
Værkfører

Daniel er kommet til os i 2017 efter at have været hos Opel og Kia. Han er uddannet Kia tekniker og har stort know-how inden for fejlfinding. Daniel er med i den daglige "kamp" i indskrivningen og på værkstedet, hvor de mange opgaver skal falde på plads. Daniel har et pragtfuldt og smittende humør.

Telefon: 96317572
Allan Svendsen
Værkfører

Allan kom til Nordjysk Diesel-Elektro i 2016 da det blev nødvendigt at øge styrken i indskrivningen. Allan varetager mange af de administrative opgaver i indskrivningen og arbejder systematisk og med køligt overblik fra skrivebordet lige bag de andre værkførere som suser rundt og får de hektiske daglige opgaver til at gå op.

Telefon: 96317573
Peter Andreasen
Mekaniker autoværksted

Peter er udlært hos Skoda og er efterfølgende også uddannet pladesmed. Peter elsker udfordringer og har privat en forkærlighed for renovering af Puch knallerter. Peter er en sand mester der kan udrette mirakler når det kommer til at rette buler og skader.

Kasper Mygind Johansen
Mekaniker autoværksted

Kasper er udlært hos Toyota og skiftede i 2014 til Nordjysk Diesel-Elektro. Kasper er meget omhyggelig og arbejder systematisk og målrettet. Kasper har et dejligt humør, han spreder liv på værkstedet og er altid klar med en hjælpende hånd i pressede situationer.

Jesper Christiansen
Mekaniker autoværksted

Jesper har bred erfaring fra mange mærker. Han er meget omhyggelig og arbejder altid systematisk samt målrettet. Jesper har et dejligt humør, han spreder liv på værkstedet og er altid klar med en hjælpende hånd i pressede situationer.

Jonas Andersen
Mekaniker autoværksted

Jonas er med på noderne når det gælder mekanik. Han er en stille og rolig fyr, der klarer de opgaver han bliver udfordret med. Jonas er meget omhyggelig og i sin fritid bruges tiden på musik.

Mathias Jensen
Mekaniker autoværksted

Mathias er en frisk ung mand der mestrer mekanik. Han er meget ihærdig, løser opgaverne med omhu og tager med stor iver og glæde imod alle opgaver og udfordringer.

Per Lang
Systemtekniker

Per har haft sin opvækst ved Opel og har været hos Nordjysk Diesel-Elektro i mange år. Her har han fuldført systemtekniker uddannelsen hos Bosch og er en sand ekvilibrist inden for fejlfinding. Per klarer alle bilmærker, men har et særdeles godt kendskab til Opel, Mercedes, Audi og VW.

Kasper Sørensen
Tekniker

Kasper, eller i daglig tale Volvo-Kasper, kom efter mange år som tekniker hos Volvo til Nordjysk Diesel-Elektro, hvor han naturligvis er fantastisk skarp når en Volvo driller. Kasper er i sit naturlige element når han sammen med den originale Volvo tester er i gang med at løse en udfordring på den fornemme svensker.

Kasper Mouritsen
Tekniker

Kasper er en særdeles dygtig tekniker med et usædvanligt flair for at løse problemerne på bilerne han møder. Ud over dagligt at stille diagnose og fejlfinde er han blevet uddannet til dyse- og gløderørsoptrækker, hvor han har vist sig som en sand troldmand og rykker nu rundt i hele Jylland og hjælper andre værksteder med netop dette.

Michael Christensen
Tekniker

Michael blev fastansat på testcenteret efter sin læretid hos os var overstået, det lå lige til højrebenet. Michael er en ihærdig og dygtig ung mand med et godt engagement og har altid et smil på læben.

Henrik Jensen
Tekniker

Henrik er en yderst dedikeret tekniker og er meget omhyggelig og præcis i sit arbejde. Han er udlært hos Toyota og har også været hos VW gruppen, men mestrer diagnose og reparation på alle mærker.

Rasmus Juul Petersen
Tekniker

Rasmus er efter endt læretid fortsat på vores testcenter som tekniker. Rasmus har et utroligt flair for faget og elsker en god udfordring. Rasmus er meget målrettet og tager med flid imod de mange opgaver dagligdagen byder på.

Thomas Ørts Tjell
Tekniker

Thomas kommer fra en baggrund hos Volvo, hvor han er udlært. Han har efterfølgende færdiggjort Volvos egen teknikeruddannelse og han er en yderst kompetent og omhyggelig fyr med et dejligt humør.

Caspar Olsen
Tekniker

Caspar er efter endt læretid stadig at finde hos os. Det var helt naturligt at fortsætte samarbejdet med en dygtig tekniker som kender huset og arbejdsgangene. Caspar er altid i godt humør og tager imod de mange udfordringer dagligdagen byder på.

Ib Mortensen
Dieseltekniker

Ib, eller i daglig tale Doktor Ib, er dieseltekniker med speciale i pumper. Ib har mange års erfaring og har bl.a. gennemført den krævende dieseltekniker uddannelse ved Bosch. Ib ses oftest ved dieselbænken med en pumpe kørende til test.

Nikolaj Larsen
Dieseltekniker

Nikolaj er specialist i renovering og test af dyser. Han har deltaget i mange dieselseminarer og har et særligt talent for renovering af Bosch og Delphi dyser. Nikolaj mestrer dieselbænkene og producerer mange ombytningsdyser til vores velassorterede lager.

Jan Faber
Dieseltekniker

Jan er meget omhyggelig og går op i detaljerne. Jan tester og renoverer rigtig mange dyser for de mange værksteder rundt om i landet og til vores eget store ombytningslager. Jan ses ofte med høreværn med god musik i ørerne - så glider arbejdet bare nemmere!

Finn Rebsdorf
Elektromekaniker

Finn startede i branchen med varevognsopbygning, men fik hurtigt smag for elektromekanikken. Finn er en sand mester i oliefyr og har med tiden monteret flere varmere end de fleste har spist ærter. Når elektronikken driller er Finn manden der finder løsningen.

Morten Smed
Elektromekaniker

Morten er udlært hos Ford og har efterfølgende uddannet sig med speciale i Honda inden han skiftede til Nordjysk Diesel-Elektro. Morten er meget dedikeret og løser sine opgaver med omhu. Morten har et smittende humør og har altid en frisk bemærkning i ærmet.

Rasmus Lynge Jensen
Lærling testcenter

Rasmus elsker mekanik, han har altid vidst, at han ville rode med biler. Han har en stor kærlighed til engelske biler og er selv en lykkelig ejer af en Rover Mini. Rasmus er meget lærenem og suger altid viden til sig.

Lars Hurup Andersen
Chauffør

Lars er alt mulig manden hos Nordjysk Diesel-Elektro og kører vareture, varetager pedel rollen samt står for den lettere rengøring mm. Lars er ikke til at undvære i den daglige tummerum og han klarer altid opgaverne med et smil.

John Andersen
Afdelingsleder

John har ansvaret og overblikket i afdelingen. John er også vores udsendte mand, der en gang årligt tager rundt til vores kunder på Grønland. John har med sit kølige overblik og den daglige tilgang til både kunder og udfordringer stor viden indenfor specielle opgaver i entreprenør- og autobranchen.

Telefon: 43207645
Sanni Bjerre Jensen
Reservedelsekspedient

Sanni styrer reservedelslageret med hård hånd og er omdrejningspunktet på kontoret. Hun er en sand mester i at finde de specielle stumper, som ikke lige er metervarer. Sanni er humørfyldt og har altid et glimt i øjet.

Telefon: 43207634
Oluf Steenfeldt
Dieseltekniker

Oluf er en utrolig dygtig dieseltekniker. Han har en faglig stolthed og har sans for detaljerne samtidig med han holder styr på dieselværkstedet. Ingen diesel opgave er for stor for Oluf.

Telefon: 42124315
Hans Jørgen Larsen
Mekaniker

Hans Jørgen har mere end 30 års erfaring som mekaniker. Han er altid frisk, smilende og parat til at hjælpe, hvor der er behov. Han løser altid opgaverne professionelt.

Thomas Pedersen
Elektromekaniker

Thomas er udlært mekaniker og pladesmed og har med tiden slået mere over på elektromekanikken. Thomas har sans for detaljen og har fået det sorte bælte i oliefyrsmontering! Thomas monterer og reparerer alle typer fyr og bilvarmere - altid med et fantastisk resultat til følge.

Niels Chr. Sandberg
Elektromekaniker

Niels er en elektromekaniker med masser af rutine. Han har løst et utal af elektriske drillerier og har derfor altid en løsning i ærmet på de problemer han må møde. Niels er en herlig fyr med et dejligt humør.

Frank Nielsen Svanborg
Chauffør

Frank suser rundt i det nordjyske og henter og bringer diverse pakker. Frank gør det altid med et smil på læben og han har et meget lunefuldt humør. Udover at være chauffør klarer Frank diverse pedel opgaver mm.

Kent Bang Jensen
Afdelingsleder

Kent har det daglige ansvar i afdelingen i Århus. Kent leverer altid god service, han arbejder målrettet og systematisk og sørger for at alle de daglige opgaver løser sig. Kent er meget humørfyldt og har altid et smil på læben.

Telefon: 43207636
Morten Haller Mikkelsen
Afdelingsleder

Morten er vores afdelingsleder. Han har haft sin opvækst ved Peugeot, hvor han har været teknisk rådgiver. Morten er garant for god service, han arbejder målrettet og systematisk og sørger for at alle de daglige opgaver løser sig - og altid med et smil.

Telefon: 30214835
Jimmy Pedersen
Værkfører

Jimmy indgår i teamet i indskrivningen, hvor han primært servicerer vores storkunder og fleet aftaler. Jimmy kommer fra Ford og har naturligvis et stort kendskab til dette mærke, men håndterer alle mærker med kyndig og professionel vejledning.

Telefon: 30214839
Jacek Barut Ciechanowski
Reservedelsansvarlig

Jacek holder styr på reservedelslageret hos Ketner Aarhus. Der skal jongleres med mange numre når både kunder og egne mekanikere skal serviceres. Jacek er meget pligtopfyldende og har det bedst med orden i tingene.

Telefon: 43207638
Ulrik Bengtsen
Dieseltekniker

Ulrik er vores uundværlige dieseltekniker. Han er, som man siger, en gammel rotte i faget. Ulrik har været hos Ketner i mere end 35 år og har en unik viden og know-how omkring reparationer af dyser og pumper.

Telefon: 43207637
Mathias Baarup
Mekaniker

Mathias er VW specialist, men mestrer alle mærker. Han arbejder systematisk og har orden og styr på tingene. Han er fuld af gå på mod og er altid glad og udadvendt.

Anders Laursen
Mekaniker

Anders er en meget dygtig, dedikeret og pligtopfyldende ung mand. Han har et fantastisk flair for teknik og fejlsøgning. Han har stor interesse for motorsport og hjælper til på flere racer teams.

Kasper Klint Johansen
Mekaniker

Kasper er en yderst kompetent og dygtig mekaniker med speciale i varebiler. Han er altid i godt humør og klar med en kvik bemærkning. Kasper er meget morgenfrisk og løser alle opgaver med et smil.

Victor Blicher Winkel
Mekaniker

Victor er super dygtig og med forkærlighed og speciale i VW og Jaguar. Han har stort flair, interesse og forståelse for mekaniske og elektriske systemer. Victor har et dejligt smittende humør.

Patrick Kitzberg
Tekniker

Patrick er udlært i vores afdeling i Århus. Han har efterfølgende haft en periode i Herning afdelingen, men er nu at finde i Århus igen. Patrick er en hærlig og initiativrig fyr med masser af gå på mod. Han tackler opgaverne professionelt og altid med et smil på læben.

Bjørn Laursen
Tekniker

Bjørn er en særdeles omhyggelig fyr og meget præcis i sit arbejde. Han er uddannet systemtekniker gennem Bosch og klarer alle de udfordringer han bliver mødt med. Bjørn har en forkærlighed for Mercedes, Audi, VW, Skoda og Seat og er specialisten på vores gearkasseværksted.

Telefon: 43207635
Stephvan Bonde
Tekniker

Stephvan har det sorte bælte i fejlfinding. Han brænder for faget og er altid frisk på de udfordringer, som han mødes med. Med smil på læben og stor flid løses opgaverne som de kommer!

Kim Mathiasen
Elektromekaniker

Kim har om nogen sans for detaljen. Har har sit speciale i elektronik og er en ørn til oliefyrsmonteringer. Han har det sorte bælte i reparation og montering af alle typer bilvarmere.

Andreas Jensen
Mekanikerlærling

Andreas har fået et enestående sted at stå i lære, da vi berører mange specialer. Han er en yderst sympatisk og glad ung mand, som gerne vil lære og udforske biler. Han har stort flair og interesse for alt, der lugter af brændstof.

Line Bjerring
Mekanikerlærling

Line er i gang med at færdiggøre sin læretid hos os. Hun er meget rolig, men kan dog sagtens sætte de mandlige kollegaer på plads! Line brænder for faget og sætter en stor ære i at tingene fungerer.

Mathias Brink Thomasen
Mekanikerlærling

Mathias er EUX lærling og har fået mekanikerfaget ind med modermælken. Han har stort flair for opgaverne som han løser med stor omhyggelighed. I sin fritid er Mathias meget engageret i motorsport.

Søren Würtz
Chauffør og mekaniker

Søren varetager kørsel til og fra værkstedet med kundebiler samt diverse vareture. Han har mekaniker erfaring og kan klare opgaver on site såvel som på eget værksted. Søren renser mange partikelfiltre og er ellers altid på farten, hvor han klarer opgaverne med et smil.

Allan Zink
Værkfører

Allan styrer tropperne på værkstedet i Holstebro. Han er meget engageret og sørger altid for at opgaverne bliver løst målrettet og systematisk. Allan har tidligere været selvstændig mekaniker gennem mange år.

Telefon: 30214727
Henrik Randrup Pedersen
Reservedelsekspedient

Henrik er ansvarlig for reservedelslageret i Holstebro. Henrik har været i firmaet i mange år og har derfor en stor ekspertise og know-how om vores reservedele og han er omdrejningspunktet når værkstedet skal bruge reservedele.

Telefon: 43207640
Martin Nørgaard Hald
Mekaniker autoværksted

Martin er udlært mekaniker i 2012 og han skiftede i 2016 til Ketner Holstebro. Martin er meget omhyggelig og arbejder systematisk og målrettet. Martin har et dejligt humør, han spreder liv på værkstedet og er altid klar med en hjælpende hånd i pressede situationer.

Bent Østergaard
Tekniker

Bent er en særdeles dygtig tekniker, der løser problemer på alle bilmærker. Bent går systematisk til opgaven og finder hurtigt fejlen. Skal bilen på rullefelt er Bent den sande mester, han styrer vores 4-hjuls rullefelt med en erfaring og rutine som er sjældent set!

Torben Møller
Tekniker

Torben har et stort know-how inden for service af biler samt fejlfinding. Han er i gang med at uddanne sig til Bosch systemtekniker og bruger meget af sin fritid på motorsport.

Tune Kærgård Pedersen
Tekniker

Tune er en virkelig dygtig tekniker, der løser problemer på alle bilmærker. Tune har haft sin opvækst hos Fiat og Hyundai, hvor han har været teknisk rådgiver og gennemført kurser hos importørerne.

Søren Hald
Dieseltekniker

Søren er helt enestående inden for diesel reparationer. Han er uden tvivl en af Danmarks bedste dieselteknikere. Har du en brændstofpumpe eller dyser der skal kontrolleres eller repareres er Søren uden tvivl manden der klarer opgaven!

Telefon: 43207641
Ivan Nielsen
Dieseltekniker

Ivan er manden der skal kontaktes, hvis man har nogle Common Rail dyser eller en højttrykspumpe som ikke virker. Ivan er sandsynligvis den dieseltekniker, der har repareret flest Delphi dyser i hele landet!

Telefon: 43207642
Kristoffer Nørup Mølgaard
Mekanikerlærling

Kristoffer er i gang med sin læretid på vores autoværksted, hvor han suger til sig med ny erfaring. Kristoffer er altid glad og positiv samt elsker mekanik og roder også med biler i fritiden.

John Louis Gaba
Chauffør

John kommer med en baggrund fra militæret, hvor han har været i mere end 30 år. John varetager kørsel til og fra værkstedet med kundebiler samt diverse vareture. John er altid på farten og han klarer opgaverne med et smil.

Michael Ingel
Product Manager

Michael har kontakten til vores mange udenlandske leverandører og håndterer mange af vores agenturer og forhandlinger. Michael har et dejligt smittende humør og er altid klar med en hjælpende hånd til kollegaer i vores andre afdelinger.

Telefon: 43207610
Brian Christensen.
Afdelingsleder

Brian har haft sin opvækst ved Citroën og er afdelingleder for Ketner Herning og Ketner Holstebro. Brian er garant for god service, han arbejder målrettet og systematisk og sørger for at alle de daglige opgaver løser sig. Brian er et meget venligt og humoristisk væsen.

Telefon: 43207605
Ole Kortbek Hansen
Reservedelsekspedient

Ole er ansvarlig for reservedelslageret i Herning. Der skal jongleres med mange numre når både kunder og egne mekanikere skal serviceres. Ole har et dejligt smittende humør og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: 30214724
Alexander de Mylius-Benzon
Mekaniker autoværksted

Alexander er en meget alsidig mekaniker og er omhyggelig med sit arbejde. Alexander er kommet hjem til Herning efter at have tilbragt et par år ved Bosch Car Service i Middelfart.

Nicky Skov Olesen
Tekniker

Nicky er udlært hos autoriseret Audi, VW og Skoda forhandler. Han er uddannet diagnosetekniker og brænder for faget. Han har det sorte bælte i fejlfinding og klarer problemer på alle bilmærker. Nicky er en rigtig lun fyr med et godt overblik.

Claus Melchoir Henriksen
Tekniker

Claus er med sine mange års erfaring både guld, sølv og bronze mekaniker/tekniker Inden for Opel, men håndterer naturligvis andre bilmærker med samme ekspertise. Claus er altid glad og en yderst positiv kollega.

Knud Erik Odsgaard
Elektromekaniker

Knud Erik er en unik elektromekaniker der mestrer sit fag. Han har det sorte bælte i montering og reparation af oliefyr og bilvarmere. Driller elektronikken er Knud Erik manden der løser det!

Kasper Kristensen
Mekanikerlærling

Kasper er i gang med sin læretid på vores autoværksted. Kasper er en energisk ung mand med masser af gå på mod og har en stor lyst til at lære nyt.

Kasper Rosbjerg Sigmer
Chauffør

Kasper styrer og planlægger alt kørsel ind og ud af værkstedet. Det bliver derfor til et utal af kilometer på de danske veje. Kasper er firmaets mindste mand men har en stor personlighed! Man møder altid en glad og smilende Kasper.

Brian Tarillon
Værkfører

Brian styrer tropperne på værkstedet i Kolding. Han er altid i godt humør og brænder for kundetilfredshed og kvalitet. Brian har tidligere været diagnosetekniker samt servicerådgiver/værkfører både ved mærkeforhandlere samt på det frie eftermarked. Brian er altid klar med et godt råd.

Telefon: 40124397
Tim Rytter Aggesen
Tekniker

Tim har været tekniker hos Nissan og Honda og fungeret som gulvværkfører hos Mazda og Suzuki. Han har flere års erfaring fra et stort frit værksted og også fungeret som daglig leder. Tim har det sorte bælte i fejlfinding og klarer problemer på alle bilmærker!

Martin Schultz Kristensen
Tekniker

Martin har bred erfaring fra mange mærker. Han er en særdeles dygtig tekniker, han er meget omhyggelig og arbejder altid systematisk samt målrettet. Martin har et dejligt humør, han spreder liv på værkstedet og er altid klar med en hjælpende hånd i pressede situationer.

Stefan Lillegaard Larsen
Mekaniker autoværksted

Stefan er uddannet mekaniker hos Mercedes og har haft en årrække hos Peugeot samt 2 år ved Aunetto Kolding A/S. Han løser opgaverne med omhu og tager med stor iver og glæde imod alle opgaver og udfordringer.

Torben Hansen
Direktør

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Nordjysk Diesel-Elektro og Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget ide-rig, hvilket betyder at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt og er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Telefon: 96317575
Henrik Thomsen
Økonomichef

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Nordjysk Diesel-Elektro og Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Telefon: 96317581
Christina Christensen
Kontorassistent

Christina er med på holdet, der samler de administrative tråde i organisationen. Hun håndterer bl.a. leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina er altid smilende, har god ordenssans og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: 96317574
Martin Nielsen
Kontorassistent

Martin indgår i bogholderi teamet og har bl.a. stort samarbejde med reservedelslageret omkring logistik samt generel styring og vedligehold af kartoteker. Martin er en rolig gemyt, der fordyber sig i lister og arbejder systematisk og målrettet.

Telefon: 96317587