Nye partikelfilter rensemaskiner giver store besparelser

Nordjysk Diesel–Elektro A/S var en af de første, som begyndte at rense partikelfiltre og sætte det i system her i landet. Vi har nu renset partikelfiltre i over 10 år, og i dag renses partikelfiltre i alle afdelinger som findes i Aalborg, Viby, Herning, Holstebro og Hedehusene.

Årsagen til at vi, Nordjysk Diesel-Elektro og Ketner, vælger at investere så kraftigt er, at vi forsat ønsker at være en af de førende og kunne følge med efterspørgslen samt de krav kunderne stiller. Her er nogle af de fordele som I vil opleve når I benytter os.

Rensetid fra 1 time, filtre leveres med udskrift af tryk før og efter rens, føler skal ikke afmonteres,  filteret forbliver originalt, ingen ventetid og der ydes samme garanti som ved køb af nyt filter. Ydermere ydes der teknisk support når bilen skal nulstilles efter rens.

De 5 nye maskiner er fuldautomatiske og kan rense filtre helt op til 200 kg. I Nordjysk Diesel-Elektro og Ketner har vi valgt at investere i 5 maskiner netop fordi efterspørgslen har været støt stigende fra hele eftermarkedet. Dette skyldes hovedsageligt at vi efterhånden har konstateret, at mange af de billige filtre som sælges ikke virker efter hensigten. Dette betyder at hele forhandler- / importørdelen indenfor biler, varevogne, lastbiler, busser, trucks samt hele landbrugssiden er begyndt at kontakte os, hvilket også understreger hvorfor købet af de nyeste maskiner som findes på markedet foretages.

Vi ønsker vores kunder altid ved at når de bruger os, så er de sikre på, at der ikke findes nogen eller noget, som vil kunne rense et filter bedre og mere miljørigtigt!

Rensetid på 1 time, partikelfilteret forbliver originalt, renser alle typer partikelfiltre/katalysatorer, eneste som yder samme garanti som ved køb af nyt filter. 

Vi har lavet en pris liste til hver bil model, så vores privat kunder kan se hvad omkostning er for dem, inden de bestiller tid til rens af partikelfilter. 

Besparelser er ca. 60% i forhold til at købe et nyt filter, på de fleste bil modeller. 

Læs mere om vores partikelfilter service, ved at klikke på din afdeling

Nordjysk diesel elektro

Ketner aalborg

ketner århus

ketner holstebro

ketner herning

Ketner sjælland