Landsdækkende rensning af partikelfilter

Mange køretøjer har et partikelfilter. Et partikelfilter består af mange små kanaler og udstødningsgassen tvinges gennem kanalvæggene, hvor partiklerne bliver opfanget. Partiklerne skal jævnligt brændes af, hvilket er det der sker når køretøjet regenererer filteret, ellers er der risiko for et tilstoppet filter.

Vi har specialiseret os i rensning af partikelfiltre og renser dagligt filtre til person-, vare- og lastbiler. Vi kan rense filtre i vores afdelinger hos Nordjysk Diesel Elektro, Ketner Aarhus, Ketner Holstebro, Ketner Herning samt Ketner Hedehusene.

Du kan selv bestemme om vi skal afmontere filteret og rense det eller om blot du vil sende/aflevere filteret til os, hvorefter vi så renser det og returnerer. Efter en rensning af et filter er det meget vigtigt at få nulstillet køretøjet med en tester - en opgave vi naturligvis også klarer!  

Der er rigtig mange penge at spare ved at rense et partikelfilter, skulle filteret vise sig at være defekt kan vi også sælge et nyt filter eller et ombytningsfilter til yderst konkurrencedygtige priser.

Nordjysk Diesel-Elektro, Bosch i Aalborg tlf. 98120911

Ketner Aalborg tlf. 70807359

Ketner Aarhus tlf. 70807361

Ketner Holstebro tlf. 70807351

Ketner Herning tlf. 97224499

Ketner Hedehusene tlf. 70807345

Partikelfilter rens uden ventetid!