Færdiguddannet af Delphi og Hartridge

Vi kan med stolthed fortælle at vi, hos Danmarks førende dieselcenter, er blevet færdiguddannet af Delphi og Hartridge, som de eneste i Danmark til at kunne teste alle slags pumper og dyser til de nye DAF lastbiler. Vores udstyr er derfor netop blevet opdateret til alle nye DAF modeller. I forbindelse med dysetest har vi gennem vores kurser i England, samt vores træning i Danmark erfaret, af fejlen ofte skyldes pumpen og ikke dyserne. Derfor vil det være en god ide at sende pumpen med ved dit næste besøg hos os, hvis dyserne skal kontrolleres.

DAF tilbyder over 10.000 forskellige køretøjsversioner, hvorfor det er nødvendigt at følge med i den udvikling der sker. Generelt set er den brede, danske vognpark vokset betragteligt på dieselfronten gennem de seneste år. Da dieselteknologien er kendt for at være både kompleks og avanceret kræver det kompetencer hos teknikerne samt løbende uddannelse. Således vil medarbejderne i vores dieselværksted konstant være forberedte på diagnosesøgning, fejlfinding samt reparation af alle former og typer af pumper, dyser og dieselsystemer.

Uddannelsen styrker vores kompetencer og er i tråd med, at vi brænder for diesel og sætter en ære i at være forberedt på udviklingen. Vores teknikere vil løbende blive uddannet og i den forbindelse sørger vi for, at have den nyeste teknologi til rådighed. På den måde kan vi sikre, at både medarbejdere og kunder oplever netop den kvalitet og professionalisme, som er vigtig for os.  

Hos Nordjysk Diesel Elektro er du garanteret professionel service uden ventetid, gratis diesel hotline samt mulighed for gratis at låne specialværktøj i forbindelse med køb af reservedele. Ydermere kan vi reparere og renovere de fleste dieselkomponenter som dyser og pumper, hvilket dermed oftest vil give dig en økonomisk fordel på den samlede pris for reparationer. Endvidere tilbyder vi en bred vifte af gratis råd og vejledning, hvis du har spørgsmål vedrørende din dieselbil.

Ingen opgave er for stor til os, så giv os et kald på tlf.: 98 12 09 11. Vi ser frem til at høre fra dig og tage imod din dieseludfordring.